ماژول gps چیست؟
گیرندههای GPS در گوشیهای هوشمند، سیستمهای مدیریت ناوگان، سیستمهای نظامی و… برای ردیابی یا پیدا کردن موقعیت به کار میروند. دستگاه گیرنده gps یا ردیاب gps بوسیله ارتباط با تعدادی از ماهواره ها، فاصله شما را تا آن ها تعیین میکند و سپس موقعیت دقیق شما روی زمین بدست میآید. در واقع اساس کار این سامانه، فرستادن سیگنال های رادیویی با فرکانس بالا و به طور پیوسته است که زمان و مکان ماهواره را نسبت به زمین مشخص میکند و یک گیرنده جی پی اس روی زمین، با گرفتن این اطلاعات از چند ماهواره، آنها را پردازش میکند و موقعیت کاربر را در هر نقطه زمین، در هر ساعتی از شبانه روز و در هر وضعیت آب و هوایی به او نشان میدهد.
ماژول gps و عملکرد آن در ردیاب خودرو
ماژول gps در ردیاب خودرو یکی از کلیدی قطعات الکترونیکی این دستگاه است. GPS یا سیستم موقعیت یابی جهانی از ۲۴ ماهواره تشکیل شده است که هر ۴ ماهواره آن در یک مدار به دور زمین میچرخند و موقعیت های گیرنده های متفاوت را بر اساس طول و عرض جغرافیایی آنها بررسی و نمایش می دهند. این سیستم موقعیت یاب توسط آمریکا ساخته و مدیریت میشود.
سیستم GPS بدون نیاز به اینترنت کار میکند و موقعیت های مکانی را تشخیص میدهد. برای عملکرد صحیح جی پی اس تنها کافیست در بستر چهار ماهواره آن قرار بگیرید. هر کدام از این ماهواره ها سیگنال های کد گذاری شده ای را در یک فرکانس تعیین شده ارسال می کنند و دستگاه شما شروع به دریافتاطلاعات از ماهواره ای که قویترین سیگنال ها را میفرستد میکند. در این زمان با محاسبه مختصات دقیق جغرافیایی شما شامل عرض جغرافیایی، طول جغرافیایی و ارسال آن می باشد.
موارد استفاده از ماژول gps در ردیاب خودرو
از موارد بسیار پر کاربرد این ماژول در ردیاب خودرو میتوان به
- روشن شدن خودرو
- یدک کش شدن خودرو،
- حرکت با سرعت بیشتر از حد مجازتعریف شده توسط کاربر،
- خارج یا وارد شدن به یک محدوده جغرافیایی،
- تصادف کردن خودرو،
- جدا شدن ردیاب از ماشین،
- کاهش ولتاژ باطری خودرو
- جدا شدن باطری از خودرو
اشاره کرد.
دیدگاه کاربران ...
جهت رفع سوالات و مشکلات خود از سیستم پشتیبانی سایت استفاده نمایید .
دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.